Museum

In het historische gebouw van de Mouttoren is op de tweede etage een intiem museum ondergebracht dat refereert aan dat hier vroeger de Wertha Brouwerij was.

Deze ruimte is geschikt voor kleine groepen (ongeveer 25 personen) die in dit lokaal een bijeenkomst zoals een vergadering of presentatie willen beleggen. Er is een groot scherm aanwezig met aansluiting voor de PC en USB.

Op aanvraag zijn er arrangementen te boeken waar de geschiedenis van de brouwerij gepresenteerd wordt, samen met de documentaire van Jo van Geneijgen over de Wertha-brouwerij. Een klim naar de top van de Mouttoren met een fantastisch uitzicht over Weert hoort tot de mogelijkheden. Allerlei combinaties zijn mogelijk, ontvangst met koffie en vlaai, bierproeverij op het einde. Veel groepen zijn u al voor gegaan.

Op zaterdag 17 augustus zijn er weer twee open inschrijvingen waar u zich kunt opgeven voor een individueel arrangement. De presentatie + filmdocumentaire + bezoekje aan uitkijkpunt (alleen als het weer het toelaat) duurt ongeveer 1,5 uur. De voorstellingen starten om 13.30 uur en 16.00 uur.

De rondleiding met een glas Mouttoren bier of koffie, fris/ pils/ wijn kost € 7,50 per persoon.
Rondleiding van 6 t/m 18 jaar: € 3,50 incl. glaasje fris.
0-6 jaar: gratis met een glaasje ranja.

Wees er op tijd bij, want VOL = VOL.
U kunt zich opgeven bij de bar,
via e-mail info@wertha-mouttoren.nl of bel 06 241 376 21.

Als u meer informatie over de mogelijkheden wilt hebben of een afspraak wil maken kunt u zich melden bij de bar of mailen naar info@wertha-mouttoren.nl of bel 06 241 376 21.